9 Kasım 2016 Çarşamba

Avustralya’ya çalışmak ve yaşamak için gitmek isteyenlere müjde.

Avustralya, 200 farklı meslek dalından göçmen işçi alacak. Avustralya hükümeti 200 farklı meslek dalından nitelikli göçmen almaya hazırlanıyor.
 Avustralya‘da çalışmak için iş mi arıyorsunuz. İşte size Avustralya’da çalışma fırsatı. Özellikle de hemşire ve hemşire adaylarına.



Maaş yüksek ücret dolgun. Yıllık alacağınız maaş yaklaşık 123 576 TL.
Dünyanın en büyük üçüncü ekonomisi Avustralya, Ekonomik Özgürlük Endeksi’nde üçüncü sırayı aldı. Bütün yaşanabilirlik anketlerinde yüksek puan alan ülke, dünyanın en yüksek on birinci kişi başına GSYİJ’ına sahip. The Economict’in ‘Dünyanın En Yaşanabilir Şehirleri‘ listesinde Melbourne ikinci, Perth dördüncü, Adelaide yedinci ve Sidney dokuzuncu sırayı aldı.
AVUSTRALYA EĞİTİM SİSTEMİ
Dünyanın en geniş yüz ölçümüne sahip altıncı ülkesi olan Avustralya, hemen hemen her ülkeden göç alıyor. Dünyanın en kozmopolit ülkeleri arasında kabul edilen Avustral’yanın eğitim sistemi ise bu yapısında rol oynayan en önemli etken. Yüksek standartlara sahip eğitim sisteminde üniversitelerin tamamının devlete bağlı olması ise çekiciliğini artırıyor.
AVUSTRALYA HEMŞİRE ALIMI
Gelişmiş ülkelerde bazı mesleklere büyük talep var. Avustral’yada ihtiyaç duyulan meslek ise hemşire.
Avustralya yüksek vasıflı göçmenleri teşvik eden, onları çekmek için puana dayalı bir sistem uygulayan ilk ülkelerdendi. Hükümet kısa süre önce farklı bölgelerin, özellikle de büyük şehirlerin dışında bulunan yerlerin ihtiyacını karşılamaya yönelik, daha seçici bir göç politikası benimsedi. Daha fazla beceri ve deneyim sahibi, İngilizce’yi iyi konuşan ve daha nitelikli meslek sahiplerini seçmek için vize kategorilerinin sayısı yarıya indirildi, puan sistemi gözden geçirildi.
Ulusal ücret ortalaması (Alım Gücü Paritesi’ne göre) : $ 44.983
Avustralya’da ihtiyaç duyulan hemşireler arasında ruh sağlığı alanında ve ameliyatlarda çalışan hemşireler var. Ücret yılda 55.617 Avustralya dolarından (57.876 ABD doları) başlıyor.
DAHA DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ
Avustralya iş ilanları için önerebileceğimiz kariyer siteleri
1      www.seek.com.au
2      jobsearch.gov.au
3      www.careerone.com.au
4      mycareer.com.au     

1 yorum:

YEMEK TARİFLERİ