13 Kasım 2016 Pazar

Evde Nikah Şekeri Yaparak Para Kazan

Evde nikah şekeri işi öncelikli olarak para kazanmak isteyenler için bulunmaz bir fırsattır diyebiliriz. Nasıl yapıldığına bakacak olursak karşımıza çok zor bir iş çıkmıyor.Firmalar sizlere malzemeleri en saf halleri ile teslim ediyorlar.

Örnek olarak verdikleri işlerden hazırlamanızı istiyorlar. Sizlerde elinizdeki malzemeler ile örneğe bakarak nikah şekerini hazırlıyorsunuz. Firmalar bu iş için çok büyük paralar ödemiyorlar ancak; eliniz hızlı ise ve çok iş çıkartabilirseniz sürümden güzel para kazanabilirsiniz.Özellikle para kazanmak isteyenler ve herhangi bir vasfı olmayan kişiler için bu işin biçilmiş bir kaftan olduğundan bahsedecek olursak, sadece elinize aldığınız şekerleri kutulara veya bezlerin içerisine sararak para kazanabilirsiniz. Kimileri çok elzemde olsa nazar boncuğu veya farklı süslemelerde isteyebiliyor. Bu sefer kazanacağınız paranın miktarı da elbette artabilir.
 EVDE NİKAH ŞEKERİ İŞİ FİRMALARI NE KADAR ÖDÜYOR? 
 Firmalar genellikle tane başına ödeme yaparlar. Tane başına 1 – 5 kuruş veren firmalar toplamda 100 – 1000 adet arasında sipariş verirler. Eğer gün içerisinde 1000 rakamını tutturabilirseniz aylık 3,000 TL’ye kadar para kazanabilirsiniz. Bu sebepten dolayı bir ekibiniz var ise ekibiniz ile yoksa da aileniz ile bu işi daha güzel bir şekilde yapabilirsiniz. EVDE NİKAH ŞEKERİ İŞİ NEDEN EVLERE VERİLİYOR? Firmalar hem işçi masrafından kaçmak hem de bu iş için ayrı bir yer tutmaktansa evlerinde ihtiyaç sahibi olan kişilere hem ilaç oluyor hem de kendi maddi durumlarını göz önünde bulundurarak daha çok para kazanmak istiyorlar. Onlar tanesini 10 kuruş civarında mal ederken, satışları ise 50 kuruş ila 1 TL arasında olabiliyor. Yani sizlere verdikleri para, onlar için deve de kulak kalıyor diyebiliriz.  
EVDE NİKAH ŞEKERİ İŞİ YAPMAK İÇİN NELER GEREKİR?
Evde nikah şekeri işi için size hiç bir malzeme gerekmez. Firmalar sizlere şekerinden iğnesine, makasından nazar boncuğuna kadar her türlü alet ve edevatı verirler ve sizlerden sadece örneğin aynısından yapmanızı isterler.
 EVDE NİKAH ŞEKERİ VEREN FİRMALAR İLE İLETİŞİM
 Firmalar ile iletişim sağlamak isteyenler, öncelikli olarak mail adreslerini yorum kısmına yazabilir ve yorum bırakabilirler. Böylece firmaların kendileri ile iletişim kurmasını sağlayabilirler. Firmalar kesinlikle herhangi bir şekilde kendi bilgilerini vermezken, sürekli rahatsız edilmek istemedikleri için kendilerini genellikle gizli tutarlar. Tüm Türkiye genelinde bu işin çok fazlaca bulunduğunu düşünecek olursak, sizlerin de yaşadığı bu bölgelerde iş bulması hiçte zor olmayacaktır. Evde ek iş yapmak isteyen ev hanımları, öğrenciler ve işsizler bu ek iş ilanları ile para kazanabilir ve hatta iyi bir para imkanı elde ederek, zamanla geçimlerini bile sağlayabilirler.

Ayrıca yazımızın altındaki yorum bırak bölümüne aradığınız iş türünü, varsa tecrübelerinizi, e mail adresinizi ve de telefon numaranızı yazın ki , sitemizi ziyaret eden evlere nikah şekeri verenler size ulaşabilsinler.
Evde nikah şekeri işi veriyoruz
E-mail : boncukdantel@hotmail.com
İstanbul Esenlerde evlere iş verilir.
E-mail : evlereis@windowslive.com
Evde ek iş yapmak isteyenlere evde nikah şekeri işi verilir.
Telefon : 05312533732 – 02165377067
İstanbul Alibeyköy ve civarına evde nikah şekeri işi verilir.
Telefon : 0 537 793 93 54
Evde ek iş yapmak isteyenlere, evlere nikah şekeri işi verilir.
Telefon :0536 306 11 03
Son olarak tekrar belirtmekte yarar görüyorum yazımızın altındaki yorum bırak bölümüne aradığınız iş türünü, varsa tecrübelerinizi, e-mail adresinizi ve de telefon numaranızı yazın ki , sitemizi ziyaret eden evlere nikah şekeri verenler size ulaşabilsinler.
DAHA DETAYLI EK İŞLER VE İNTERNETTEN PARA KAZANMAK İÇİN TIKLAYIN!


2 yorum:

  1. Gercekten kazandiriyormu yoksa sadece reklam amaclimi merak ediyorum acikcasi...

    YanıtlaSil
  2. Evden ek iş arıyorsanız bu yazımızı mutlaka okumalısınız: evde ek iş

    YanıtlaSil

YEMEK TARİFLERİ