9 Kasım 2016 Çarşamba

TOSTCUU TORKU BAYİLİK ve BAYİLİK BİLGİLERİ

TOSTCUU TORKU BAYİLİK HAKKINDA FİRMA TANITIM YAZISI : %100 TORKU ÜRÜNLERİYLE CAFE&RESTAURANT OLARAK TÜRKİYE GENELİ BAYİİLİK VERİLECEKTİR. ŞİRKETİMİZ KALİTE VE KAZANCINI GENÇ KENDİ İŞİNİN SAHİBİ OLMAK İSTEYEN GİRİŞİMCİLERİMİZLE PAYLAŞIYOR. TOSTCUU TORKU BAYİLİK ve BAYİLİK BİLGİLERİ KONUSUDUR



2015 Yılında Kurulan Şirketimiz, Hazır Gıda ve Cafe Ürünlerindeki Tecrübesini Geleneğimiz Olan ve Türkiyenin Yüzde Yüz Doğal ve Kaliteli Firması ürünleri ile birleştirerek Kendi Sunumumuzla Halkımızın Beğenisine Sunmuş ve Tam Not Almıştır. Şirketimiz, Temiz Hijyenik, Doğal Yemek Kültürünün Ürünü Olan Markası İle Yoluna Devam Etmektedir. Ne Yediğinizi Bilin… Sade Tost, Sade Yerli, Doğal, Hijyenik. Yakında Tüm Türkiye Bu Hizmetimizi Ulaştırma Hedefimiz Daimdir.

ÜRÜN BAYİLİĞİ : Kendinize ait 1 adet soğutmalı aracınız ve gıda sektöründe portföyünüz varsa, bu kazanç kapısı size göre. Ürünlerimizin, Büfeler, Kantinler, Yurt Kantinleri, Cafeler, Kahvehaneler, Askeri Birlikler, Marketler gibi son kullanıcının buluşma noktalarına pazarlanmasını içerir. Bu bayilik sisteminde 1 adet Soğutmalı araç ile kendi işinizi ve kazancınızı oluşturabilirsiniz. Bu Bayilikte aynı zamanda FRANCHISING alan ortaklarımızın da ürün temini anlaşması sağlanmaktadır.
YERİM VAR! MARKANIZ ALTINA GİRMEK İSTİYORUM : Bu sistemde 10 ile 150 M2 arasında değişen bir yeriniz mevcut ise Cafe Markalarına gücünüz yetmez ise markamız altına girerek TORKU kalitesi ile güçlenen TOSTCUU zincirinde yerinizi alabilirsiniz. Geleneğimiz olan hazır yemeğimizle kazancınızı elde edebilirsiniz.
TOSTCUU mekanınızla, yatırmış olduğunuz maliyeti çalışma ve müşteri potansiyeline göre 8 ile 12 aylık süreçte geri alma imkanınız vardır. Kazanç oranlarındaki marj buna imkan sağlamaktadır.

TOSTCUU TORKU BAYİLİK BİLGİLERİ

Firma ismi: TOSTCUU TORKU
Bayi – Franchise Şube Sayısı: 22
Franchising / Bayilik Destekleri: Reklam, Pazarlama, Finans, Bölge Koruması
Bayilik Şartları ve Yatırım Maliyetleri: FRANCHİSE BEDELİ + KURULUM

TOSTCUU TORKU BAYİLİK İLETİŞİM BİLGİLERİ

Franchise Bayi Yetkilisi: YUNUS CARAN
Telefon : 0541 224 23 50
Email: yunus_caran@hotmail.com
Web sitesi: www.tostcuu.com
Adres Bilgileri: Işıklar Mah. Bayrak Sk.No:7/C MERKEZ/KONYA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YEMEK TARİFLERİ