7 Kasım 2016 Pazartesi

Yurtdışı işçi arayan işçi götüren firmalar

İnşaat firmalarının yurtdışında üstlendiği projelerin giderek artması yurtdışında çalışmak isteyen işçi kardeşlerimiz için ciddi bir iş kapısı olmaya devam ediyor.




Yurtdışı işçi arayan firmalara ulaşma konusunda yaşanan ciddi sıkıntılar yurtdışında inşaat işini alan firmanın taşeronlarına ulaşamamaktan dolayı yaşanmaktadır.
 Yurtdışında iş yapan inşaat firması genellikle ana yüklenici olarak ihaleye katılır ve ihaleyi kazandığında işin büyük bir kısmını taşeron inşaat firmalarına devreder. Bu taşeron firmaların tam olarak hangileri olduğunu öğrenmeden yurtdışına işçi arayan firmalara da ulaşmakta sıkıntı yaşamaktayız.
Yurtdışı iş ilanları özellikle de yurtdışı inşaat iş ilanlarında en çok aranan iş ilanları arasında, yurtdışı depo sorumlusu arayan firmalar, yurtdışı döşeme ustası, yurtdışı fayans ustası, yurtdışı aşçı arayan firmalardır.
Bunların yanı sıra yurtdışında işçi arayan firmalara başvurmak isteyen adayların dış cephe mantolama, fayans mermer ustası, ince işler formeni, inşaat ustası, duvar ustası, sıva ustası, demirci, alçı sıva ustası, kartonpiyer ustalarıdır. Yurtdışı iş aramak için sitemizin anasayfasındaki üstte arama kısmına yurtdışı iş ilanları yazın ve ara yazan yere tıklayın,binlerce iş ilanları karşınıza gelecektir.

1 yorum:

  1. İzalasyon kaplama ustasıyim yurt dışında çalışabilirim musaitim 05412478141

    YanıtlaSil

YEMEK TARİFLERİ