28 Ekim 2016 Cuma

Hamidiye Su Bayiliği Alma

Hamidiye Su, 1902’de faaliyete başlayarak bugüne kadar lider su markalarından biri olmuştur. Osmanlı’dan beri faaliyetini devam ettirmekte olan marka, dünden bugüne insanlara kaliteli suyu temin etmeyi amaç edinmiştir.

1902’den 1979 kadar sokak çeşmelerinden su temini sağlamıştır. İlk olarak 1979 senesinde sularını şişeleyerek satmaya başlamıştır. Bu vesileyle 1979 senesinde ilk olarak şirket olma özelliğine kavuşmuştur. Hamidiye Kaynak Suları, Osmanlı devrinden günümüze kadar olan süreçte köklü bir yapıya ve başarılı bir tarihe imza atmıştır. Bugünki faaliyetleri İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülmekte olan Hamidiye Su, tarihsel özelliğinin yanı sıra güven veren hizmet anlayışı ve kalitesi ile çok tercih edilen bir marka halini almıştır.
Bugün yalnızca Türkiye’nin dört bir yanında değil, yurtdışında 42 ülkede de hizmet vermektedir. Türkiye’yi aşan kalitesi ve izlediği yenilikçi politikalar sayesinde yurtdışında da çokça rağbet gören bir şirket olmuştur. Şirket olarak her zaman yenilikçi bir politika izlemeleri ve teknolojik çalışmalar yapmaları sayesinde Türkiye’de birçok ilke imza atmıştır. Su sektöründe attığı yenilikçi adımlarla yalnızca Türkiye’de değil dünyada da bir ilk olmayı başarmıştır. Hamidiye Su’yun dünya çapında sağladığı başarıları bu linke tıklayarak inceleyebilirsiniz.
Neden Hamidiye Su?
Su sektörünün teknoloji alanında uzmanı olan ve tüketicilerinin uygun fiyata kaliteli suyu temin etmelerini sağlayan politikalara sahip Hamidiye Su, alanında en çok tercih edilen ünvanına sahip olmasını birçok başarıya borçludur. Hamidiye Su’yu tercih etmemizin belli başlı nedenleri olarak şunları gösterebiliriz:
  • Gıda güvenliğine, işçi sağlığı güvencesine ve çevre yönetimine uygun olacak şekilde mevzuatlara bağlı; kalite standartlarını gözeterek üretim yapması
  • Gıda güvenliği bakımından oluşabilecek tehlikelere karşı fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik tedbirler alarak çalışması
  • Çevre yönetimi, gıda güvenliği, işçi sağlığı güvencesi koşullarına uyarak sistemin işlerliğini sağlaması ve bu sisteme yenilikler kazandırması
  • İş kazalarını önlemek amacıyla gerekli tedbirleri alması
  • Çevre kirliliğinin önlenmesine dikkat etmesi
  • Temiz, kaliteli ve sağlıklı su temin ederek müşteri memnuniyeti had safhada tutması ve gözetmesi
  • Personellerin bilgi seviyeleri yüksek tutarak performansına katkıda bulunması

Hamidiye Su Hizmetleri

Hamidiye Su şirketi olarak kaynağının en doğal sularını en güvenilir ve hijyenik şekilde el değmeden paketleyerek piyasaya sunmaktadır. Gelişmiş teknolojik altyapısı ve modern üretim tesisleriyle en kaliteli hizmeti gerçekleştirmektedir. Paketleme işlemlerinin yanı sıra son derece hijyenik ve ekonomik olan ambalajsız sularını da dünyanın birçok yerine ulaştırmaktadır.
Talep edilmesi üzerine su deposu dezenfekte işlemi yapmakta olan firma, sizin için son teknolojik araçlarını kullanarak suyunuzu sağlıklı ortamda barındırmanız için su depolarını dezenfekte etmektedir. Bunun yanında her evde, iş yerinde, mekanda bulunan su sebillerini tamir etme ve dezenfekte etme gibi uygulamaları da mevcuttur. Bu hizmetten yararlanmak için verdiğimiz bu linke tıklamanız ve talepte bulunmanız yeterlidir.
Sağladığı birçok kolaylığın yanında sosyal sorumluluk projelerine de imza atarak insanları su konusunda bilinçlendirmeyi amaç edinmiştir. Bir başka misyonu da doğal afetlerde suya ihtiyacı olan her yere ücretsiz olarak su temini yapmasıdır. Damla Su; birçok açıdan hem güvenilir, hem ekonomik, hem de kaliteli bir markadır.
Siz de Hamidiye Su’yun etkin iş ağına katılıp Hamidiye Su Bayisi olarak hem az bir sermaye ile iş hayatına atılmış olur hem de iş hayatınızda yerinizi sağlamlaştırmış olursunuz. Türkiye’de ve Avrupa’da birçok bayisi bulunan Hamidiye Su’yun bayiliklerini öğrenmek için bu linke tıklamanız yeterlidir. Hamidiye Su bayiliği almak istiyorsanız aşağıdaki başvuru formunu doldurmanız ve vereceğimiz şirket bilgilerinden yetkililerle iletişime geçmeniz gerekmektedir.
Hamidiye Su Bayilik İletişim Bilgileri
Adres: Mithat Paşa Mah. Selanik Bulvarı No:1 Kemerburgaz-Eyüp/İSTANBUL
Telefon No: 0212 360 17 45/0212 360 13 33
Fax: 0212 360 17 41
E-Posta Adresi: bilgi@hamidiye.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YEMEK TARİFLERİ