28 Ekim 2016 Cuma

Turkcell Bayilik Şartları

Hemen hemen herkesin ihtiyaç duyduğu telefon hattı bayilikleri sadece hattınız ile ilgili işlem yapmamakla birlikte; sıfır ve ikinci el telefon satışı, hat satışı, kontör yükleme, mobil aksesuarlar  vb. ürünler satmakta ve hatta teknik servis görevi görmektedir.

Bu kadar geniş kullanım yelpazesi olan Turkcell bayiliğinin kazancı da bir o kadar çoktur. Türkiye’nin 81 ilinde 10 binden fazla Turkcell bayiliği bulunmaktadır. Turkcell’in müşterilerine sağladığı olanaklar ve kampanyalar sayesinde Turkcell bayiliği, diğer GSM operatörlerinin bayiliklerinden daha fazla revaçta olmaktadır.
Turkcell Bayiliği Alma Şartları Nelerdir?
Turkcell bayiliği açmak karlı olduğu kadar zor şartlara sahip bir iştir. Türkiye’nin hemen hemen bütün merkezlerinde bulunmasına rağmen sadece merkezlerde olması yeterli olmuyor ve daha küçük yerleşim yerlerinde de bu bayiliklere ihtiyaç duyuluyor. Turkcell bayiliği açmak istediğiniz merkezde Turkcell firmasının izlediği politikalara uygun bir bayilik açmak için Turkcell firmasına danışmak gerekiyor. Turkcell firmasının belirlediği politikalara uymayan ölçütleriniz varsa bunları gözden geçirmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde bayilik almanız oldukça güçleşir.
Turkcell Vizyon
Turkcell firması, yurtiçi ve yurtdışı kullanım olanağıyla müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı amaçlayan bir firmadır. Avantajlı kampanyaları, tarifeleri ile GSM aboneleri tarafından seçkin bir firmadır.
Turkcell’in İzlediği Politikalar:
  • 3G’den sonra 4.5G’nin en geniş spektrumu
  • Daha köklü ve geniş müşteri bazı
  • Diğer operatörlerle adil rekabet ortamı yaratmak
  • Küresel alanda rekabeti arttırarak büyümek
  • Şebeke ve teknolojinin birleşmesi
  • Satış ve pazarlamanın birleşip bütünleşmesi
  • Yurtiçi’ndeki konumunu güçlendirme
  • Küresel genişlemeye odaklanma
  • İşletme ve bayilik sermayesinin azaltılarak nakit kazancın artırılması
Turkcell Bayiliği Almak İçin;
Turkcell firmasından franchise almak için aşağıda verilen iletişim bilgilerinden Turkcell Müşteri Hizmetlerini arayarak bayilik açmak istediğiniz bölgeye ait bilgileri vererek gereken şartları birinci ağızdan almanız gerekmektedir.
Turkcell İletişim Bilgileri:
Adres: Turkcell Küçükyalı Plaza, Aydınevler Mahallesi İnönü Caddesi No:20 Küçükyalı Ofispark B Blok – Maltepe/İSTANBUL
Genel Müdürlük Telefon No : (0212)313 10 00
Müşteri Hizmetleri Telefon No : 532 ya da 0 532 532 0000
Ticaret Sicil No : 304844
Mersis No : 0877001340600017
Denetim Mercii : Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu

1 yorum:

YEMEK TARİFLERİ