22 Kasım 2016 Salı

İnternetten Hediye Kazan

Bedava hediye kazandıran siteler, internetten bedava hediye kazanma fırsatları.





22 Kasım 2016

Paro Yılbaşı Çekilişi


Paro Bebek Bezi Kampanyası biteli henüz birkaç gün oldu ama Paro sağ olsun yeni bir kampanya başlatarak bizleri kampanyasız bırakmadı. Bu vesile ile senenin yılbaşı kampanyasını da duyurmuş olalım.

Günümüzde en çok ihtiyaç duyduğumuz şeylerden ilki akıllı telefonumuz, ikincisi de telefonumuzu daha uzun kullanabilmemiz için enerji. Paro düzenlediği kampanya ile bu iki ihtiyacımızı birden karşılayacağımız hediyeler kazandırıyor. Paro yılbaşı kampanyası ile iPhone 7 veya Powerbank kazanma şansı sizi bekliyor.

Paro yılbaşı çekilişi kapsamında sadece kısa bir katılım formunu dolduranlar arasında yapılacak olan çekiliş ile 2 kişiye Apple iPhone 7 32GB, 50 kişiye de Trust Urban 21227 Primo Powerbank 8800 hediye edilecektir. iPhone 7'nin piyasa fiyatı şimdilik 3050TL ancak dolardaki yükseliş ve yılbaşı zamlarından sonra bu fiyat ne kadar olur bilemeyiz.

Kampanyaya 31 Aralık gece yarısına kadar katılabilirsiniz. Çekiliş 4 Ocak'ta yapılacak.

Milli piyango gibi şans oyunları için para ödeyerek para kaybetmektense Paro kampanyası gibi ücretsiz kampanyalara katılıp kaybetmeden kazanmanızı tavsiye ederiz ;)

https://www.paro.com.tr/form/yeni-yil/

21 Kasım 2016

Ücretsiz İngilizce Dersi


Günümüzde İngilizce bilmek her alanda insana avantaj sağlıyor. İngilizce bilmek hem iş imkânı sağladığı gibi hem de insana ufuk katıyor. Bu sayede Dünya'nın farklı bilgi kaynaklarını tarayarak bilgi edinme şansınız oluyor. "Anlıyorum ama konuşamıyorum" kadar İngilizce bilginizin olduğunu söylüyorsanız pratiğe ihtiyacınız var demektir. İngilizce öğrenmenin zor olduğunu düşünüyorsanız doğru yöntemle öğrenmeye çalışmıyorsunuz demektir. İngilizce sadece kelime ezberlenerek öğrenilmesi gereken bir dil değil, yaşayarak öğrenilmesi gereken bir dildir.

Georges Academy of Thoughts, İngilizce öğrenmek ya da İngilizcesini geliştirmek isteyenler için güzel bir kampanya düzenledi. İngilizceyi yaşayarak öğrenmenizi sağlayacak olan kurs şimdilik sadece İstanbul'da hizmet veriyor. 2 ve 3 boyutlu çalışmalar ile İngilizceyi hafızanıza yerleştirecek olan kursu merak edenler için ise ilk ders ücretsiz.

Klasik sistemlere göre 10 kat daha hızlı İngilizce öğrenmenizi sağlayacak olan bu kursun sonunda uluslararası geçerliliği olan bir sınava girerek de başarı belgenizi alabilirsiniz.

Ücretsiz İngilizce kursuna kayıt olmak için aşağıdaki linkte yer alan katılım formunu doldurmanız yeterli.

http://ingilizce-kursu.georgesacademyofthoughts.com/

18 Kasım 2016

50TL Opet Yakıt Çeki Hediye

50TL Opet Yakıt Çeki Hediye

Bu aralar her güne yeni bir "Dolardan Tarihi Rekor" haberi ile uyanıyoruz. İlk bakışta bunun bize direk etkisi yok gibi görünse de petrol gibi ürünleri ithal ettiğimiz ve dolar kuru ile satın aldığımız için doların yükselmesi yakıt fiyatlarını da doğrudan etkiliyor. "Şu pahalılıkta güzel bir kampanya olsa da arabamıza bedava yakıt alsak" diye düşünenler için güzel bir haberimiz var. Opet "Yolculuk Nereye" kampanyası sayesinde 1000 kişi 50TL'lik opet puan kazanacak. Hem bu sayede belki de "akaryakıt zammı beni etkilemez, ben hep 50TL'lik alıyorum" tarzında bir şaka yapma şansınız bile olabilir. Ama siz yine de bu şakayı çok kalabalık bir ortamda yapmayın.

Opet Yolculuk Nereye kampanyası kapsamında, sitede bulunan formu doldurarak çekilişe katılanlar arasında belirlenecek 1000 kişiye 50TL değerinde yakıt puan yüklenecek. 5 Aralık'a kadar devam edecek kampanyaya katılmak için sitedeki formu doldurduktan sonra cep telefonunuza gelen onay mesajını siteye girmeniz gerekiyor. Çekiliş 12 Aralık tarihinde yapılacak olup yüklenen puanlar 13 Ocak 2017 tarihine kadar kullanılabilecektir. Yakıt puanlarınızı benzin ya da motorin alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.

https://www.opet.com.tr/yolculuknereye

01 Kasım 2016

Modanisa Mercedes Kazandırıyor


Bayanlara özel alışveriş sitesi Modanisa kampanyaya doymuyor. Yüzlerce üründe inanılmaz fiyatların yanı sıra kısa bir süre için "3 ürün alana 1 ürün bedava" kampanyası ile bizleri sevindiren Modanisa bir de üzerine Mercedes Benz hediye etmeye karar vermiş.

1 Kasım - 15 Aralık 2016 tarihleri arasında Modanisa sitesinden yapacağınız her 50TL'lik alışveriş size bir çekiliş hakkı kazandıracak. 5 Ocak'ta yapılacak çekilişe katılmak için tek yapmanız gereken şey Modanisa'dan alışveriş yapmak. Kim bilir belki de 2017'ye yepyeni bir Mercedes Benz A 180 d FL Style 5 kapı otomatik vites otomobil ile merhaba diyebilirsiniz.

Modanisa'da giyimden baş örtüsüne, büyük beden ürünlerden ayakkabıya, çantadan spor ve deniz ürünlerine kadar farklı kategorilerde yüzlerce ürün sizleri bekliyor.

Ayrıca şuan sitede bulunan ve kısa bir süre devam edecek olan 3 ürün alana 1 ürün bedava kampanyasından da yararlanabilirsiniz.

www.modanisa.com

31 Ekim 2016

Çak Bi 5Lik

Çak Bi 5Lik

Media Markt'ta 50.000'den fazla ürün çeşidi olduğunu biliyor muydunuz? Dünya üzerinde kaç farklı elektronik ürün çeşidi vardır bilmiyoruz ama 50.000 çeşit ürünün bir insanın tüm ihtiyaçlarına yetecek kadar çok olduğu ortada. Bu da demek oluyor ki tüm elektronik ürün ihtiyaçlarınızı Media Markt'tan temin edebilirsiniz.

Çak Bi 5'lik kampanyası kapsamında Media Markt ürünlerinden oluşan bir sepet yapmanız gerekiyor. Site üzerinden oluşturacağınız ve en fazla 5000TL tutarında olması gereken sepetinize güzel bir isim vermeyi de unutmayın. Sepetinize vereceğiniz orijinal isimler jüri tarafından değerlendirilecek ve en beğenilen sepetin sahibine sepet içerisindeki ürünler hediye edilecektir. Ayrıca yarışmaya katılacak olan 100 kişiye de Proda 6200 mAh Taşınabilir Güç Ünitesi hediye edilecek.

Bu kadar çok ürün çeşidi arasında size hediye edilecek ürünleri seçmeniz zor olabilir. Acele etmeyin, kampanyaya 25 Kasım tarihine kadar katılabilirsiniz. Hızlı bir değerlendirme süresinden sonra kampanya sonuçları 30 Kasım tarihinde açıklanacak.

http://cakbi5lik.com/cakbi5lik4/

22 Ekim 2016

Napolyon ile 100TL Kazan

Fikirlerini Paylaş, Sen de Kazanmaya Başla!

2016 yılının sonlarına doğru gelirken, ülkemizde ekonomik kriz iyice kendini hissettirmeye başladı. Artık ekmek adeta aslanın ağzında. Bu kriz ortamında sizlere yerinizden kalkmadan nakit para kazandıracak bir önerimiz var; Napolyon.

Sitemizde daha önce de bir çok kez haberlerine yer verdiğimiz Napolyon sitesinin çalışma mantığı çok basit. Pazar araştırması yapmak isteyen, tüketicilerin görüşlerine değer veren firmalar Napolyon'da anket oluşturuyor. Siz de doldurduğunuz her anket başına Nap puan kazanıyor, puanlarınız belirli bir seviyeye geldiğinde de nakit para ödülüne çevirebiliyorsunuz.

Napolyon'da anket doldurarak puan kazanabileceğiniz gibi, siteye giriş yaparak, site içerisindeki oyunlara katılarak, arkadaşlarınızı davet ederek de puan kazanabilirsiniz.

Biz şimdiye kadar 6 kez 100TL'lik ödeme aldık. Son aldığımız ödemenin dekontunu aşağıda bulabilirsiniz. Ödeme talebinde bulunduğunuzda 1 hafta sonra para banka hesabınıza yatmış oluyor.

Aşağıdaki linkten referansımızla üye olarak ilk 1000 Nap puanınızı kazanabilir, sonrasında profil bilgilerinizi doldurarak ek puan kazanabilirsiniz.

www.napolyon.com

Ödeme dekontu;
Napolyon Ödeme Dekont

21 Ekim 2016

İndirimli Elektrik Aboneliği


Enerji Piyasası Denetleme Kurulu (EPDK)'nın kararı ile uzun zamandır tüketicilerin elektrik aboneliklerini farklı şirketlerden yapabilmelerine olanak sağlıyor. Devletten elektriği toptan olarak daha düşük fiyata alan dağıtım şirketleri bunu perakende satarak gelir elde ediyor. Firmalar tüketicileri kendilerine çekmek için de birbirinden cazip kampanyalar düzenliyor. Bu sayede hem tüketicilerin elektrik faturaları düşüyor hem de firmalar yeni abone kazanmış oluyor.

Fiyat karşılaştırma sitelerine aşinayız, elektrik dağıtım şirketleri için de artık bir fiyat karşılaştırma sitesi var. Secelektrik.com sitesi sayesinde aylık elektrik faturanızı, aboneliğinizin işyeri mi mesken mi olduğunu seçerek size en uygun fiyat verecek olan firmayı seçebilir, başvurunuzu da internet üzerinden yapabilirsiniz.

Elektrik abonesi olduğunuz firmayı değiştirmeniz için yapmanız gereken tek şey başvuru yapmak. Başvurunuz olumlu sonuçlandığında evinizin elektrik altyapısında ya da sayacınızda herhangi bir değişiklik yapmanıza gerek yok. Sadece artık eski firmanız değil abone olduğunuz yeni firma gelerek sayacınızı okuyacak. Bu kadar basit!

https://secelektrik.com

1 yorum:

YEMEK TARİFLERİ