9 Kasım 2016 Çarşamba

Simit Sarayı Bayilik Şartları Nelerdir

Bayilik veren firmalar arasında olan simit sarayı, gıda konusunda çok titiz davranmakla beraber bayi olmanız için tüm şartların sağlanmasına dikkat ediniz.



Simit Sarayı, son aylarda TV reklamlarında kendinden oldukça fazla söz ettirmeyi başarmıştır. Yaygın şubelerini gerek yurt içi gerekse de yurt dışında açmayı başarmasının ardından hızla bu yolda başarılı bir şekilde ilerlemeye devam etmeyi başarmıştır. Kaliteli ürünleri ve lezzetli gıdaları sayesinde mekan konusunda arayış içinde olanlara da ek kazanç sağlamakla beraber, franchise konusunda da bayilikler verileceğini duyurmuştur. Peki bayilik şartları neler, teminat tutarı ne kadar, bayi olmak için hangi evraklar lazım ve bayi olmak istediğimizde nereye, nasıl başvuru yapacağız ? İşte tüm soruların yanıtlarını buradan öğrenebileceksiniz.

Simit Sarayı Bayilik

İlk olarak 2002 yılında İstanbul/Mecidiyeköy de açılmasının ardından müşterilerine verdiği lezzeti ile bir anda meşhur bir simitçi olarak gündeme gelen simit sarayı, günümüzde çok sayıda şubesi ile karşımıza çıkıyor.

Pazar konusunda oldukça geniş yaygın ağa sahiptir. Bayilik şartlarını incelemek istediğimizde ise aşağıdaki bilgilere bakabiliriz. Mağaza açılışı ve sonrasında firma, sizlere oldukça yardımcı oluyor gerek eğitim gerekse de mekan iç ve de dış dizayn olarak. Konseptlere göre bayilik verildiğini belirtelim. Yani cadde, avm, kiosk ve mahalle şeklinde bayilik olarak düşünebilirsiniz. Ortalama olarak 150 m2 alan üzerine odaklanmanız gerekiyor. Tüm başvurularınızı
http://www.simitsarayi.com/franchise/basvur/
adresinden yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YEMEK TARİFLERİ