28 Ekim 2016 Cuma

Komagene Çiğ Köfte Bayilik Şartları

Türklerin enfes damak tadının bir eseri olan çiğ köfte, son yıllarda asıl formundan uzaklaşsa da her bir mahallede açılan bayilerle birlikte çokça satılmaya başlandı.

 Bu kadar açılan dükkan varken ortada büyük bir pazar payı olduğundan rahatlıkla bahsedebiliriz. Özellikle üniversite, lise etraflarında, gece yurtlara paket servis yaparak bu işten çok iyi paralar kazanabilirsiniz. Veya iş yerlerinin yoğun olduğu sanayi bölgelerinde, plazaların bulunduğu lüks semtlerde bu işi yapabilirsiniz. Anlayacağınız Çiğ Köfte Bayiliği en düşük gelir kesiminden en yüksek kesimine kadar herkesi müşteri portföyünüze ekleyebileceğiniz bir iş modeli. Üstelik uzunca bir süre biteceğe benzemiyor.
Çiğ köfteyi ve çiğ köftecileri anlatmışken Komagene’den de bahsedelim, Komagene Türkiye’de bu işin öncüsü. Yani caddelerde gördüğümüz tüm dükkanların başlangıcı Komagene idi. 2003’te kurulan bu firma, 2008’e geldiğimizde çoktan 100’ü aşkın bayiye sahipti bile.
Dükkana franchising verip öylece bırakmayan komagene dükkan için reklamı, gerekli maddeleri sağlar. Uzman ekip kadrosuyla sürekli size desteğini verir.
Yazımızda birazdan Komagene Çiğ Köfte Bayiliği almanın yollarından, şartlardan, karlılık oranlarından, fiyatlarından ve franchising sisteminden bahsedeceğiz.
Komagene Çiğ Köfte Bayiliği Alma Şartları 
Şüphesiz ki çiğ köfte pazarının en büyük firmalarından biri olan Komagene ile işe başlamak girişimci ruhlu insanlar için en iyisi olacaktır. Uzman kadrosu sayesinde size yol gösterecek, ilk acemiliğinizi atarken size yardımcı olacaktır.
Tabii tüm bu olumlu özelliklerin yanında Komagene bayilik alması en zor çiğ köfte firmasıdır:
-Komagene’nin dükkan konseptinden çıkılmaması gerekmektedir.
-İş başında duracak insanın iyi eğitilmesi gerekmektedir.
-Elemanların sosyal sağlık güvencelerinin eksiksiz yapılması gerekmektedir.
-Sağlık standartlarından hiç taviz verilmemelidir.
-Ödemeler planlı bir şekilde, aksaklıklar olmadan yapılmalıdır.
Eğer tüm bu kriterleri sağlayabiliyorsanız Komagene Çiğ Köfte Bayiliği Almak için önünüzde hiçbir engel yok demektir.
Komagene Çiğ Köfte Bayiliği Almak İçin
Komagene’nin bayisi olmak için Komagene’nin sitesinden bayi başvuru formu doldurmanız yeterli. Böylece yetkililer sizi arayacak ve sizinle detaylı olarak görüşeceklerdir. Formu doldurmadan önce dükkanı açacağınız yeri, fizibilite çalışmanızı, planlarınızı kafanızda oturtmuş olun ki iki taraf için de işler güzel ilerlesin.
Komagene Çiğ Köfte Bayiliği Karlı Mı?
Komagene Çiğ Köfte Bayiliği çiğ köfte bayilikleri arasında e
n kazançlısı konumundadır. Okul ve yurt çevresine açılmış bir Komagene bayisinin aylık kazancı 10.000 TL ile 12.000 TL arasında değişmektedir.
Komagene Çiğ Köfte Bayiliğine Başvuruyu Nereden Yapabilirim
Yörpaş Genel Müdürlük
Ofisimistanbul Plazaları Cevizli Mah. Tugay Yolu Cad. No:20 B Blok Kat:8 Ofis No:44 Maltepe / İstanbul
Tel:0216 367 97 00  Faks:0216 417 38 80
Mail:komagene@komagene.com.tr
www.facebook.com/komagene
0216 444 6 564 KMG

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YEMEK TARİFLERİ